Συλλυπητήρια Σούπερ Λίγκας για Παπουτσάκη

Gazzetta team
Συλλυπητήρια Σούπερ Λίγκας για Παπουτσάκη

bet365

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου του Εργοτέλη, Απόστολου Παπουτσάκη εξέδωσε η Super League.

«O αν. πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του τέως προέδρου της Super League και προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης Διεθνής Ένωσις Απόστολου Παπουτσάκη και απευθύνουν στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια.

Η απώλεια του Απόστολου Παπουτσάκη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαδρομή του και το έργο του, αποτελούν παράδειγμα και υπόδειγμα για όλους. Ο αν. πρόεδρος της Super League θα παραστεί αύριο στην κηδεία του εκλιπόντος και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα