Πιέσεις από Γκούντγιονσεν

Πιέσεις από Γκούντγιονσεν

Γράφει ο... Αετός!
Πιέσεις από Γκούντγιονσεν

bet365

Ο Ισλανδός επιθετικός έστειλε... τελεσίγραφο στην ΑΕΚ, ζητώντας τα συμφωνημένα χρήματα μέχρι τις 31 Ιουλίου και απειλώντας με προσφυγή στη FIFA!

Το συμβόλαιο του «Γκούντι» αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό αγκάθι για την Ένωση και η συμφωνία που πέτυχε με την πλευρά του παίκτη, με αποδέσμευσή του και αποζημίωση 175.000 ευρώ στον παίκτη και 25.000 στον πατέρα του, ήταν εξαιρετικά συμφέρουσα, αφού γλίτωνε πολλά χρήματα.

Αυτές τις 200.000 ευρώ όμως, η Ένωση είχε συμφωνήσει να μην τις καταθέσει άμεσα στον παίκτη, αλλά σε βάθος χρόνου. Ο «Γκούντι», με e-mail ενημέρωσε ότι μέχρι της 31 Ιουλίου θέλει να δει τα χρήματα στο λογαριασμό του, αλλιώς θα προσφύγει στη FIFA και θα διεκδικήσει όλα τα χρήματα που δικαιούται!

Αν και η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ, θεωρούν ότι πρόκειται για παιχνίδι τακτικής από τον Ισλανδό και είναι αισιόδοξοι ότι στο τέλος όλα θα πάνε όπως είχαν σχεδιαστεί στην αρχή. Ακόμα όμως κι αν ο Γκούντγιονσεν επιμείνει μέχρι τέλους, υπάρχουν τα χρήματα για να αποφευχθεί η προσφυγή, αν και ελπίζουν αυτό το σημαντικό ποσό να το διαθέσουν για να κλείσουν άλλες τρύπες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα