Ετοιμάζεται για Ιαπωνία ο «Λεό»

Ετοιμάζεται για Ιαπωνία ο «Λεό»

Γιώργος Τσακίρης
Ετοιμάζεται για Ιαπωνία ο «Λεό»

bet365

Από τα Σπάτα τρέχουν το deal για την πώληση (και) του Λεονάρντο, συμφώνησαν με Χιουντάι και περιμένουν την Νταεγού αν και εφόσον...

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ και όλοι όσοι ασκούν διοίκηση στην ομάδα έχουν αποφασίσει την πώληση ποδοσφαιριστών προκειμένου να καταφέρει να επιβιώσει ο σύλλογος.

Αυτό άλλωστε συμβαίνει και στην περίπτωση των Κλωναρίδη, Μάκου και αυτό επιχειρείται να γίνει και με τον Λεονάρντο που φαίνεται πως θα το κάνει (τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα) το ταξίδι στην Ιαπωνία με τις Νταεγού και την Χιουντάι να είναι στο κόλπο απόκτησης του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού. Aπό τα Σπάτα διαρρέουν ότι έχουν πει το ναι στην Χιουντάι και περιμένουν αν υπάρξει αντίδραση και από την Νταεγού.

Ο ίδιος ο «Λεό» τα τελευταία λεπτά παρουσιάζεται σίγουρος για τη μεταγραφή του την οποία όπως διαδίδει την θέλει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, επιθυμία την οποία έχει εκφράσει με κάθε τρόπο (και) στους διοικούντες την ΑΕΚ.

Εννοείται πως η τεράστια ανάγκη για ρευστό δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα στα ταμεία κάθε συλλόγου που προχωράει αναγκαστικά στην πώληση των περιουσιακών τους στοιχείων. Στην Ενωση συνέβη στην περίπτωση του Γρηγόρη Μάκου που… σκότωσαν (όπως λέμε στην γλώσσα του εμπορίου) στην Μόναχο 1860 και το ίδιο φαίνεται να γίνει με τον Λεονάρντο.

Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού το ποσό αρχικά θα φτάνει τις 350.000 με 400.000 ευρώ και έπειτα θα αναμένεται ακόμη ένα έσοδο από το deal της τάξης των 450.000 με 500.000 ευρώ. Συνολικά η ΑΕΚ ενδέχεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στις 800.000 με 900.000 ευρώ αν και εφόσον!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα