Τα βρήκε με Φορναρόλι!

Τα βρήκε με Φορναρόλι!

Gazzetta team
Τα βρήκε με Φορναρόλι!

bet365

Ο Ουρουγουανός επιθετικός είπε το «ναι» στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» περιμένουν να ξετυλιχτεί το «κουβάρι» στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς και να αποκτήσουν τον 24χρονο παίκτη.

«Αγκαλιά» με την απόκτηση του Μπρούνο Φορναρόλι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για μια άκρως ικανοποιητική εξέλιξη για το Τριφύλλι, καθώς ο Ουρουγουανός ήταν ο πρώτος στόχος των «πράσινων» εδώ και καιρό.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» τονίζουν ότι επιθυμούν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη να έχουν κλείσει την μεταγραφή. Το μόνο πρόβλημα που «φρενάρει» την υπόθεση είναι να ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό του καθεστώς.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Σαμπτόρια έως το 2013, όμως μέρος των δικαιωμάτων του έχει και η προηγούμενη ομάδα του, η Νασιονάλ του Μοντεβιδέο, και παράλληλα ποσοστό φέρεται να διατηρούν αρκετοί μάνατζερ. Το γεγονός αυτό είναι αρκετά συχνό σε περιπτώσεις Λατινοαμερικάνων ποδοσφαιριστών, όμως δεν παύει να περιπλέκει την κατάσταση.
Αυτό που πρέπει να προσεχθεί είναι να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κλείσει την ιδανική συμφωνία με το υπάρχον ρευστό, και να μπορέσει να φανεί εντάξει στις προκαταβολές που θα απαιτηθούν στους ιδιοκτήτες του Φορναρόλι για να «τελειώσει» η μεταγραφή.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό τονίζουν την αισιοδοξία τους πως θα καταφέρουν να λύσουν οριστικά το όποιο πρόβλημα εντός διημέρου και παράλληλα να ικανοποιήσουν και τον παίκτη για να έρθει στο Τριφύλλι και να τεθεί στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει την επιθετική γραμμή όπως την έχει σχεδιάσει στο μυαλό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα