Ανανέωσε με Κοντοδήμο, ανακοίνωσε Τσοκάνη

Νίκος Τσιώκος
Ανανέωσε με Κοντοδήμο, ανακοίνωσε Τσοκάνη

bet365

Την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κοντοδήμου για δυο ακόμα χρόνια ανακοίνωσε σήμερα η Κέρκυρα, καθώς και την απόκτηση του Τάσου Τσοκάνη για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Όπως είχαμε γράψει από το πρωί της Κυριακής, ο Δημήτρης Κοντοδήμος τα είχε βρει με την Κέρκυρα και απέμενε να ολοκληρωθεί και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Αυτό έγινε σήμερα, καθώς οι Φαίακες ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του 30χρονου αμυντικού μέσου για δυο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα

Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Κοντοδήμο, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, διετούς διάρκειας.

Ανακοίνωσε και Τσοκάνη

Επίσης, η κερκυραϊκή ομάδα ανακοίνωσε και την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού, Τάσου Τσοκάνη, για τον οποίο σας ενημερώσαμε χθες. Ο νεαρός πρώην παίκτης του Ηρακλή Ψαχνών υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας δυο ετών.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας για τον Τσοκάνη

H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της, διετούς διάρκειας, συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Τάσο Τσοκάνη.

Ο Τσοκάνης (αριστερά στη φωτό) γεννήθηκε στις 2/5/1991 και αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό φτερό της μεσοεπιθετικής γραμμής. Προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή Ψαχνών, με τον οποίο κι έζησε όλη τη σημαντική πορεία ανόδου της τελευταίας τριετίας (2009- 2012), από τη Δ' Εθνική στη Football League.

Τη σεζόν 2010-2011 είχε, με τους Ευβοιώτες, 20 συμμετοχές κι 1 γκολ στη Football League 2, ενώ τη φετινή, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, μέτρησε 23 αγώνες και 7 γκολ. Η... αριθμητική αποτύπωση μιας εξαιρετικής χρονιάς, αποτέλεσμα της οποίας ήταν έντονο το ενδιαφέρον, την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, πολλών ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα