Ανακοίνωσε Πογκρέμπνιακ η Ρέντινγκ!

Θάνος Σαρρής
Ανακοίνωσε Πογκρέμπνιακ η Ρέντινγκ!

bet365

Η Ρέντινγκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρώσου επιθετικού Πάβελ Πογκρέμπνιακ, ο οποίος πήρε άδεια εργασίας και έτσι η μετακίνησή του στους Royals ολοκληρώθηκε!

Ο Πογκρέμπνιακ αγωνίστηκε πέρυσι για έξι μήνες δανεικός στην Φούλαμ από τη Στουτγκάρδη και έδειξε ότι το... έχει στην Αγγλία, αφού σε 12 ματς σημείωσε έξι γκολ και ξεκίνησε να σκοράρει από το πρώτο του ματς! Ο 28χρονος έμεινε ελεύθερος και η Ρέντινγκ κινήθηκε για την απόκτησή του, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ενώ ενδιαφέρον είχαν δείξει αρκετές ομάδες.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Royals, Νικ Χάμοντ, τόνισε: «Ήμασταν πάντα αισιόδοξοι ότι θα έπαιρνε την άδεια εργασίας, αλλά ακόμα και έτσι είναι σπουδαίο που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την μεταγραφή. Θα είναι υπέροχο να ενσωματωθεί στην ομάδα και να δουλέψει με τα παιδιά, είναι ένα εξαιρετικό άτομο και θα ταιριάξει στο σύνολο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι. Ήταν μία μακρά διαδικασία το να φέρουμε τον Πάβελ στο σύλλογο και τώρα είναι επίσημα παίκτες της Ρέντινγκ και όλοι ανυπομονούν να δουλέψουν μαζί του. Έχω συναντήσει τον Πάβελ, είναι κορυφή, το ήθος του είναι εξαιρετικό και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας τα επόμενα χρόνια».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα