Τσοκάνης: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»

Τσοκάνης: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»

bet365

Ιδιαίτερα χαρούμενος δήλωσε ο Τσοκάνης για την μεταγραφή του στην Κέρκυρα και το άλμα στην καριέρα του, χωρίς όμως να ξεχνάει την ομάδα που τον ανέδειξε.

Στην Κέρκυρα ανήκει εδώ και λίγες ώρες ο Τάσος Τσοκάνης με τον νεαρό πρώην παίκτη του Ηρακλή Ψαχνών, να δηλώνει χαρούμενος για την μετακίνησή του, ενώ ευχαρίστησε τόσο τους ανθρώπους που τον ανέδειξαν, όσο και τον πρόεδρο της Κέρκυρας που τον εμπιστεύτηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη mikriliga.com
«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Κέρκυρας, κ. Γιώργο Λυμπερόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και τον εκπρόσωπο μου, Σπύρο Δημόπουλο για την στήριξη του!

Από την άλλη, δεν μπορώ να ξεχάσω την προηγούμενη ομάδα μου, στην οποία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και φυσικά αναφέρομαι στον Ηρακλή Ψαχνών. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να ανέβω ψηλότερα! Πιστεύω ότι θα δικαιώσω τους ανθρώπους που με πιστεύουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα