Νέο αδιέξοδο με Κατσουράνη

Νέο αδιέξοδο με Κατσουράνη

Gazzetta team
Νέο αδιέξοδο με Κατσουράνη

bet365

Ο Κώστας Ελευθεράκης μίλησε με τον μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη, αλλά δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» και θα τα ξανά πουν εντός της ημέρας.

Ο εκπρόσωπος του μέσου του Παναθηναϊκού, Γιάννης Εμμανουηλίδης είχε ραντεβού με τον Κώστα Ελευθεράκη, όμως, δεν υπήρξε αποτέλεσμα και θα υπάρξει νέα επαφή ακόμα και κατά την διάρκεια της ημέρας.

Από τη συνάντηση δεν υπήρξε ούτε το ναι του Κατσουράνη στην πρόταση για επέκταση με μειωμένες αποδοχές, ούτε όμως και η απόρριψή της με αποτέλεσμα το θέμα να παραμένει ανοιχτό. Οι δύο πλευρές θα έχουν νέο ραντεβού και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει ακόμα και σήμερα.

Ο Ελευθεράκης μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά τα είπαν για περίπου δύο ώρες και με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Παιανία με κύριο θέμα συζήτησης όλα τα τρέχοντα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως αυτά της προετοιμασίας και των μεταγραφών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα