«Ολυμπιακός έδωσε 1.500 ευρώ για την ΑΕΚ»

«Ολυμπιακός έδωσε 1.500 ευρώ για την ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Ολυμπιακός έδωσε 1.500 ευρώ για την ΑΕΚ»

bet365

Συγκλονιστικός ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο τεχνικός της Ένωσης αναφέρθηκε στον Θωμά Μαύρο, ενώ αποκάλυψε πως επώνυμος Ολυμπιακός του έδωσε 1.500 ευρώ για την ΑΕΚ!

«Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Χρειάζονται χρήματα. Ίσως να μη μπορεί να κάνει αυτό που θέλει να δει ο ΑΕΚτζής, άρα θα πρέπει να στηριχθούμε στα δικά μας τα παιδιά. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα πρέπει όσοι κληθούν να στηρίξουν την ομάδα.

Θα πρέπει να δώσουμε τριπλάσια χαρά στους ΑΕΚτζήδες. Να τα δώσουμε όλα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, είτε θετικό είτε αρνητικό, εμείς θα ερχόμαστε και θα σκύβουμε το κεφάλι. Αγωνιστικά σας δίνουμε την υπόσχεση, όποιοι κι αν παίζουν, θα τα δίνουμε όλα. Ο Βλάχος ίσως είναι μία ημέρα στην ΑΕΚ. Είμαι όμως υποχρεωμένος να παλέψω. Όλοι θα παλέψουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για την ΑΕΚ της καρδιάς μας. Μου στέλνουν μηνύματα Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί που μου δηλώνουν ότι στεναχωριούνται για την ΑΕΚ και την κατάστασή της.

Σήμερα, μάλιστα, κάποιος επώνυμος Ολυμπιακός μου έδωσε 1.500 ευρώ για την ΑΕΚ! Το λέω και συγκινούμε. Η ΑΕΚ είναι αμαρτία από τον Θεό να βρίσκεται εδώ που είναι», είπε ο Βλάχος και μίλησε στην πορεία επί προσωπικού και τις επαφές που είχε με τον Μαύρο:

«Εγώ ρισκάρω. Προπονητικά μπορεί να είναι η ταφόπλακά μου, αυτό που κάνω. Ας είναι όμως να έρθει η ταφόπλακα ας είναι από την ΑΕΚ! Η ΑΕΚ πρέπει να είναι στη Σούπερ Λιγκα. Πρέπει όλοι να στηρίξουν την προσπάθεια του Θωμά του Μαύρου. Όλοι όσοι παλεύουν, όπως ο Δημητρέλος. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν την ΑΕΚ.

Είχα μία συζήτηση πριν από τον κ. Μαύρο και με τον κ. Δημητρέλο. Ο Θωμάς όταν ήμουν 16-17 ετών με έπαιρνε με το αυτοκίνητό του και με πήγαινε σπίτι του. Ο Θωμας με έκανε τον νεότερο αρχηγό στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην ΑΕΚ. Κάτι είχε δει σε μένα. Σήμερα αυτός με γυρίζει πίσω στο σπίτι μου. Αυτός ο άνθρωπος με έφερε πάλι πίσω στην οικογένειά μου. Ήμουν ball boy, πιτσιρικάς. Πηδούσα από τη θύρα 21 για να βρεθώ στο γήπεδο και να δω από κοντά την ΑΕΚ. Τρέμω τώρα που τα θυμάμαι. Όταν θα μεγαλώσω και θα είμαι τελειωμένος από το ποδόσφαιρο θα τα πω, για όλα όσα έζησα. Δεν χρειάστηκε ο Θωμάς να μου πει τίποτα. Και μόνο που μου είπε ότι με θέλει προπονητή στην ΑΕΚ, αμέσως ήμουν προπονητής της ΑΕΚ... Καμία σκέψη δεν υπήρξε. Σε όποια κατηγορία κι αν ήταν η ΑΕΚ θα ήμουν προπονητής της. Ζω ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου. Και αυτό οφείλεται στον Θωμά. Σαν άνθρωποι δεν φοβόμαστε τίποτα. Από αύριο που αρχίζει η προετοιμασία, παύω να είμαι κοντά στα διοικητικά: πάμε σαν ΑΕΚ παίκτες, προπονητές να δώσουμε τίμια τη μάχη μας. Η ΑΕΚ είναι μία και δεν φοβάται κανέναν».

Όσο για το ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή της η ΑΕΚ, ο Βλάχος είπε:

«Ειλικρινά είναι μόνο δημοσιεύματα όσα διαβάζετε στις εφημερίδες. Έχω δώσει το στυλ και το σύστημα που αγαπώ και μου αρέσει περισσότερο και με τον Τσιάρτα έχω πει απλώς τα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλω να έχω σε κάποιες θέσεις. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιους θα πάρουμε. Δεν ξέρω ποιους θα διώξουμε. Δεν έχω πει ονόματα. Πολύ απλά γιατί δεν ξέρω αν μπορούμε να διώξουμε κάποιους παίκτες ή αν πάρουμε κάποιους. Φώναξα τον Μπατίστα, τον Παπαδόπουλο και τον Τσιάρτα. Τους ρώτησα ποιους μικρούς θεωρούν ότι μπορούν να παίξουν τώρα στην πρώτη ομάδα. Αν μη τι άλλο είμαι προπονητής που έβγαλα πολλά παιδιά. Ο Κυργιάκος, ο Βακουφτσής, ο Φορτούνης. Μου δίνεται τεράστια ευκαιρία να αφήσω έργο. Πόσο καιρό δεν ξέρω. Μπορεί 10 μέρες να είμαι στην ΑΕΚ. Μου αρέσει η ΑΕΚ, μου αρέσουν τα νεαρά παιδιά και δεν φοβάμαι να ρισκάρω. Ούτε πλούσιος είμαι, ούτε ήμουν. Και εγώ από μικρός πάλεψα, μόχθησα για να πετύχω κάτι. Θα πάρουν όλοι ευκαιρίες και τους λέω ξεκάθαρα ότι τώρα είναι η ευκαιρία τους. Είμαι αυθεντικός και αυθόρμητος. Ξέρουν όμως με ποιον έχουν όλοι να κάνουν. Υπάρχει το συναίσθημα, η αγάπη επίσης. Είμαι όμως προπονητής και το κομμάτι είναι αγωνιστικό. Ότι αγωνιστικό θέλετε είμαι στη διάθεσή σας για μία μεγάλη ΑΕΚ. Είπαμε με τον Θωμά να είμαστε ξεκάθαροι: με την αλήθεια πας μπροστά. Ο ΑΕΚτζής θέλει την αλήθεια. Βαρέθηκε να ακούει υποσχέσεις»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα