«Έτοιμος να φύγει ο Μιραλάς»!

«Έτοιμος να φύγει ο Μιραλάς»!

«Έτοιμος να φύγει ο Μιραλάς»!

bet365

Κοντά στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Κέβν Μιραλάς σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα, που υποστηρίζει ότι η Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμη να καταβάλει την ρήτρα του, ύψους 8 εκ. ευρώ.

Το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Τουρκίας για τον άσο των Πειραιωτών, είχε αναφερθεί και τις προηγούμενες ημέρες από τον Τύπο της χώρας, όμως σύμφωνα με την ιστοσελίδα «rtbf», που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Sudpresse», ο Βέλγος βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από το λιμάνι. Μάλιστα συμπληρώνει ότι πιθανότερος προορισμός του είναι η Γαλατάσαραϊ, που είναι έτοιμη να διαθέσει το ποσό των 8 εκ. ευρώ, το οποίο και αντιστοιχεί στην ρήτρα του συμβολαίου του, ώστε να κάνει τον παίκτη δικό της.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι: «Σύμφωνα με την Sudpresse, ο τούρκικος σύλλογος, Γαλατάσαραϊ αναμένεται να πληρώσει στον Ολυμπιακό 8 εκατομμύρια που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος διεθνής επιθετικός παρακολουθείται από πολλούς συλλόγους της Premier League και της Bundesliga».

Ενώ κλείνοντας το ρεπορτάζ των Βέλγων υποστηρίζει πως: «Ο καλύτερος παίκτες του πρωταθλήματος στην Ελλάδα τον περασμένο χρόνο και πρώτος σκόρερ με 20 γκολ, Κέβιν Μιραλάς, είναι πολύ κοντά να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Μετά την Μπάγερν Μονάχου, την Βέρντερ και την Φούλαμ, είναι… σειρά της Γαλατάσαραϊ να προσπαθήσει να αποκτήσει τον «Κόκκινο Διάβολο». Τα 8 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται δεν είναι εμπόδιο. Η ερώτηση είναι αν ο Μιραλάς ενδιαφέρεται να συνεχίσει στην Τουρκία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα