Τέβεζ για Ρεάλ με στόχο... Φαν Πέρσι

Τέβεζ για Ρεάλ με στόχο... Φαν Πέρσι

bet365

Την περίπτωση να ενδώσουν στο... μαρκάρισμα της Ρεάλ Μαδρίτης που φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Τέβεζ, ώστε να γίνει το μπάσιμο για τον Φαν Πέρσι, εξετάζουν στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αργεντινός άσος των πρωταθλητών Αγγλίας βρίσκεται στο στόχαστρο της «βασίλισσας» όπως αναφέρει η Daily Mail και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μέσα στις επόμενες ημέρες πρόταση για την αγορά του. Οι «πολίτες» θα ζητήσουν σύμφωνα με τα βρετανικά ρεπορτάζ περί τα 25 εκ. λίρες για να παραχωρήσουν τον «Καρλίτος», ο οποίος εξάλλου έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, ενώ αμείβεται και ιδιαίτερα πλουσιοπάροχα (198.000 λίρες την εβδομάδα).

Εφόσον γίνει το συγκεκριμένο «deal» ανάμεσα στις δύο ομάδες, τότε η διοίκηση της Σίτι αναμένεται να κάνει την κίνησή της για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, που είναι και ο διακαής στόχος του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Άλλωστε στο «Έτιχαντ» εκτιμούν ότι με ένα ποσό λίγο παραπάνω από τις 20 εκ. λίρες, θα μπορέσουν να κάμψουν τις αντιστάσεις της Άρσεναλ και να εντάξουν τον Ολλανδό στράικερ στο δυναμικό τους, την στιγμή που η συνεργασία του με τους «κανονιέρηδες» λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα