Οι έξι... παίκτες του Φερέιρα

Οι έξι... παίκτες του Φερέιρα

Gazzetta team
Οι έξι... παίκτες του Φερέιρα

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Πορτογαλίας και επιθυμεί παίκτες νεαρούς έχοντας σε πρώτο πλάνο έξι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την πατρίδα του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παρακολουθεί αρκετούς μικρούς σε ηλικία παίκτες που μπορούν να εξελιχθούν, άλλωστε στο τριφύλλι είναι ικανοποιημένη με την περίπτωση Ζέκα και έτσι θέλουν να συνεχίσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, ο Φερέιρα έχει σε πρώτο πλάνο 5+1 περιπτώσεις γράφοντας αναλυτικά ποιοι είναι:

1. Αντρέ Πίντο: 22 ετών, στόπερ ύψους 1,92 μ. Ανήκει στην Πόρτο με συμβόλαιο έως το 2014 και πέρυσι έκανε πολύ καλή σεζόν με 21 ματς και 2 γκολ ως δανεικός στην Ολιανένσε.

2. Νταβίντ Σιμάο: 22 ετών, επιτελικός κι αριστερός μέσος, ανήκει στην Μπενφίκα. Στο β' μισό της περσινής σεζόν πήγε δανεικός στην Ακαντέμικα, με την οποία έπαιξε 11 ματς και πέτυχε 1 γκολ. Είναι 8 φορές διεθνής με την U-21 κι έχει 1 γκολ.

3. Αντρέ Αλμέιδα: 22 ετών, αμυντικός χαφ, που ανήκει στην Μπενφίκα έως το '15. Πέρυσι πήγε δανεικός στη Λεϊρία έως τον Γενάρη, επέστρεψε και μπήκε μέχρι και σε αποστολή αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

4. Γουίλσον Εντουάρντο: 22 ετών, περιφερειακός επιθετικός, που ανήκει στη Σπόρτινγκ, με συμβόλαιο έως το 2014. Πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Ολιανένσε, όπου έβαλε 7 γκολ σε 27 ματς.

5. Ζοσουέ: 22 ετών, εσωτερικός χαφ, που ανήκει στην Πάσος Φερέιρα έως το 2014. Εχει 12 συμμετοχές και 3 γκολ στις Ελπίδες και πέρυσι «έγραψε» 19 ματς στην Α' Κατηγορία.

6. Βίτορ Μπάστος: 22 ετών, στόπερ ύψους 1,90 μ., που ανήκει στην Γκιμαράες και έχει συμβόλαιο έως το '13. Πέρυσι ήταν δανεικός στην Ατλέτικο Πορτουγάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα