Ξανά Νίνκοβιτς για Ολυμπιακό

Ξανά Νίνκοβιτς για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ξανά Νίνκοβιτς για Ολυμπιακό

bet365

Ο Σέρβος διεθνής αμυντικός χαφ της Ντιναμό Κιέβου, Μίλος Νίνκοβιτς, ο οποίος έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό στον Ολυμπιακό είναι μία περίπτωση που εξακολουθεί να απασχολεί τον σύλλογο.

Ο Νίνκοβιτς, που έχει ήδη προταθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας, αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Ντιναμό Κιέβο, απ' όπου θ' αποχωρήσει άμεσα. Ο 27χρονος διεθνής παίκτης, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό και από γερμανικούς συλλόγους κοστολογείται από 1,5 έως 2 εκατ. ευρώ.

Το σημαντικό είναι όμως πως είναι θετικός στην προοπτική του να φορέσει την φανέλα των ερυθρόλευκων. Τον Μίλος Νίνκοβιτς είχαν προτείνει στον Ολυμπιακό τον Μάϊο οι μάνατζερ των Μάρκο Πάντελιτς και Λιούμπομιρ Φέισα.

Στο λιμάνι δεν έχουν ξεχάσει την περίπτωσή του. Είναι ένα από τα ονόματα που επανεξετάζουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τα νεότερα πάντως ν' αναμένονται εντός των προσεχών ημερών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα