Πήγε Κρήτη ο Κάρολ

Δημήτρης Τομαράς
Πήγε Κρήτη ο Κάρολ

bet365

Ο Ρόι Κάρολ δεν λησμονεί την Κρήτη και τον ΟΦΗ. Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο νησί προκειμένου να δει παλιούς γνώριμους του αλλά και φίλους και να περάσει στιγμές ηρεμίας.

Για ένα διήμερο ξεκούρασης και διακοπών μετέβη στο Ηράκλειο το Σαββατοκύριακο ο Κάρολ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, που ήταν μαζί με τον φίλο του και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιώργο Χναράκη, είχε την ευκαιρία να κάνει τις βόλτες και τα μπάνια του αλλά και να μιλήσει με παλιούς γνώριμους, φίλους αλλά και φιλάθλους.

Ο Κάρολ μετέβη μεταξύ άλλων στο beach bar 'Almyra'. Ο Βορεϊοιρλανδός απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα του νησιού με το οποίο είναι ιδιαίτερα δεμένος και του αρέσει πολύ. Εκτός των άλλων φρόντισε να μάθει από πρώτο χέρι τα τελευταία νέα του ΟΦΗ. Την Δευτέρα πρόκειται να γυρίσει στην Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα