Πάει για «μεγάλο» στόπερ ο ΠΑΟΚ

Πάει για «μεγάλο» στόπερ ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πάει για «μεγάλο» στόπερ ο ΠΑΟΚ

bet365

Μεταγραφικό «μπαμ» ετοιμάζουν στον Δικέφαλο με κεντρικό αμυντικό μεγάλης κλάσης που το όνομά του θα κάνει αίσθηση. Τι παίζει με Μάρκος Αντόνιο, Ρομέου και σέντερ φορ.

Παρά τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ γύρω από το οπαδικό του κίνημα, η τριανδρία της ΠΑΕ (Βρύζας, Γεωργιάδης και Δώνης) είναι υποχρεωμένοι να τρέχουν τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας χωρίς χρονοτριβές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Live Sport, οι άνθρωποι του Δικέφαλου του Βορρά προσπαθούν να κάνουν το colpo grosso με την απόκτηση ενός στόπερ με πολύ βαρύ βιογραφικό, ο οποίος ανήκει σε μεγάλο σύλλογο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα θα πρόκειται για απόκτηση με τη μορφή δανεισμού, αφού έχουν εξασφαλίσει πως η ομάδα του θα καλύψει το μεγαλύτερο ποσό του συμβολαίου του.

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν διαρρεύσει, εκτός του ότι οι πιθανότητες είναι 50-50 αυτή τη στιγμή, και στον Δικέφαλο θέλουν να αποφύγουν οποιεσδήποτε διαρροές για να προσπαθήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή να κλείσουν το deal.

Έτσι λοιπόν, ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ενδεκάδα του, ενώ για την επίθεση ψάχνουν ένα σέντερ φορ πολυσύνθετο, που θα μπορεί να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο εντός όσο και εκτός περιοχής, με συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ χωρίς να απαιτούνται πολλά χρήματα για την απόκτησή του.

Για τον Ρομέου, ο Γιώργος Δώνης ενεργοποίησε μια υπόθεση που φαινόταν τελειωμένη και στον ΠΑΟΚ πλέον ψάχνουν να δουν σε τι κατάσταση είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λάρισας, ο οποίος εκτός από φθηνός είναι και ανενεργός για περίπου ένα χρόνο.

Τέλος, όσο αφορά το θέμα με τον Μάρκος Αντόνιο, ο παίκτης έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ραπίντ Βουκουρεστίου, ωστόσο η επέκταση του συμβολαίου του έγινε μονομερώς από την ομάδα του αφού πέρασε η ημερομηνία που γραφόταν στο συμβόλαιό του. Οι ασπρόμαυροι περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεσή του καθώς είναι αποφασισμένοι να «τρέξουν» το θέμα μέχρι τέλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα