Την «ψάχνει» με Βασιλακάκη - Ανάκολου

Gazzetta team
Την «ψάχνει» με Βασιλακάκη - Ανάκολου

bet365

Να τονώσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα θέλει ο Παναθηναϊκός και κυνηγάει τις περιπτώσεις των Βασιλακάκη και Ανάκολου, με τον Φερέιρα όμως να έχει τον τελευταίο λόγο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει εκφράσει την άποψή του για τις εντός των συνόρων περιπτώσεις για το Τριφύλλι, και έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν βλέπει να υπάρχει κάποια περίπτωση που να... βγάζει μάτια.

Ωστόσο, η διοίκηση έχει τσεκάρει κάποιους στόχους με τους οποίους θέλει να προχωρήσει, αφού και το ελληνικό στοιχείο θα πρέπει να τονωθεί στην ομάδα. Σε αυτό συμφωνεί και ο Πορτογάλος τεχνικός.

Έτσι, οι πράσινοι προσανατολίζονται στην περίπτωση του 24χρονου Βασιλακάκη της Ξάνθης, τον οποίο θέλουν να κλείσουν από την Ακριτική ομάδα, και εν συνεχεία να το κουβεντιάσουν με τον προπονητή της ομάδας για να πει την τελευταία λέξη πριν επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα του Πανόπουλου και κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ άνθρωποι της ΠΑΕ τονίζουν πως σύντομα το ζήτημα θα έχει ολοκληρωθεί θετικά.

Από εκεί και πέρα, το Τριφύλλι απασχολεί και ο Δημήτρης Ανάκογλου, τον οποίο προσπάθησε να αγοράσει από τον Πανσερραϊκό το περασμένο καλοκαίρι. Ο νεαρός αμυντικός είχε συμφωνήσει σε όλα, όμως η ομάδα του δεν τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό και την τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, κάποια δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα κάποια συνάντηση με την πλευρά του Πέτρου Θεοδωρίδη για να κουβεντιάσουν το ενδεχόμενο να πάρουν τον νεαρό άσο από τις Σέρρες και να τον φέρουν στην Παιανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα