«Λεπτομέρειες για να κλείσει ο Ρουίς»

«Λεπτομέρειες για να κλείσει ο Ρουίς»

«Λεπτομέρειες για να κλείσει ο Ρουίς»

bet365

Ο Άλαν Ρουίς είναι πια πολύ κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό με τους Αργεντινούς να γράφουν πως θα πάρει το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Η ιστοσελίδα diariohoy.net επισήμανε ότι υπολείπονται πια λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλαν Ρουίς από την Χιμνάσια Λα Πλάτα στον Ολυμπιακό. Τονίζεται πως η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την ομάδα που είναι έτοιμη να παραχωρήσει αρκετούς παίκτες για να ξεπληρώσει τουλάχιστον ένα μέρος των χρεών της.

Ένας απ' τους ποδοσφαιριστές που θα φύγει -βάσει του ρεπορτάζ- είναι ο Ρουίς που θα κλείσει στους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο αργεντίνικος σύλλογος δίνει τον παίκτη έναντι του ποσού των 900 χιλιάδων δολαρίων για το 60% των δικαιωμάτων του.

Το υπόλοιπο ποσοστό θα το κρατήσει η ίδια για να πάρει χρήματα από τη μεταπώλησή του. Σύμφωνα με το κείμενο ο Ολυμπιακός έχει στείλει φαξ με την παραπάνω προσφορά αλλά δεν έχει επιτευχθεί ακόμα πλήρης συμφωνία, γιατί ο παίκτης έχει κάποιες αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική U-20 της Αργεντινής.

Εντός της επόμενης εβδομάδας ο Φερνάντο Κονσεντίνο που είναι ατζέντης του θα συναντηθεί με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό. Σε αυτήν την επαφή θα διευκρινιστούν οι τελικές λεπτομέρειες και θα ολοκληρωθεί και επίσημα πια η συμφωνία των δύο πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα