Εξωτερικό ή Σούπερ Λιγκ για Κατσικοκέρη

Νίκος Τσιώκος
Εξωτερικό ή Σούπερ Λιγκ για Κατσικοκέρη

bet365

Να αγωνιστεί σε ομάδα που θα δώσει το παρών στη Σούπερ Λιγκ ή να πάει στο εξωτερικό θέλει ο Νίκος Κατσικοκέρης, καθώς θεωρεί πισωγύρισμα στην καριέρα του το να παίξει στη Β' Εθνική.

Ο Εργοτέλης διεκδικεί την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ μέσω της καταγγελίας που έχει κάνει σε βάρος του Πανιωνίου για παράνομες μεταγραφές. Γι' αυτό, δεν είναι οριστικό ότι οι κρητικοί θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη Football League, καθώς περιμένουν να εκδικαστεί και να βγει η απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ. Έτσι, στην αναμονή βρίσκεται και ο Νίκος Κατσικοκέρης.

Ο 24χρονος φορ της ομάδας του Ηρακλείου θεωρεί πισωγύρισμα το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Β' Εθνική. Αυτός είναι ο λόγος που επιθυμεί να πάει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ ή να πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό. Βέβαια, αν ο Εργοτέλης δικαιωθεί και δώσει το παρών στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη περίοδο, τότε οι δυο πλευρές θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους, καθώς έχουν άριστες σχέσεις, εφόσον δε βρεθούν και «μνηστήρες» για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα