Να μείνει Άρη θέλει ο Βελλίδης

Να μείνει Άρη θέλει ο Βελλίδης

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Την επιθυμία του να... τιμήσει το συμβόλαιό του, παραμένοντας στον Άρη και την επόμενη σεζόν εκφράζει ο Μάρκος Βελλίδης, παρά την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.

Μπορεί οι «κίτρινοι» να βρίσκονται σε μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της σύγχρονης ιστορίας τους, αυτό ωστόσο δεν εμποδίζει τον 25χρονο πορτιέρο να μην θέλει να φύγει από τον σύλλογο ο οποίος και τον ανέδειξε. Τα ποσό που οφείλουν οι Θεσσαλονικείς στον Βελλίδη, όπως βέβαια και σε αρκετούς συμπαίκτες του, μόνο ευκαταφρόνητο δεν θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς, αλλά ο ίδιος θέλει σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές να στηρίξει την ομάδα του.

Όπως άλλωστε φέρεται να δηλώνει στο περιβάλλον του, «είμαι στον Άρη και θέλω να παραμείνω», βρισκόμενος αυτή την στιγμή στο χωριό του, στην Κορησσό Καστοριάς. Να σημειώσουμε ότι η συνεργασία του παίκτη με τους «κίτρινους» λήγει το καλοκαίρι του 2013 και όπως υποστηρίζει στους δικούς του ανθρώπους, δεν προτίθεται να μην τιμήσει το συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα