«Πιο δύσκολο το Εuro από το Μουντιάλ»
Η ομάδα του θεωρείται ως ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του Euro στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, αφού αποτελεί την κάτοχο τόσο της προηγούμενης διοργάνωσης, όσο και του Μουντιάλ.
«Είναι πάντα πιο εύκολο να σκεφτόμαστε το παρελθόν παρά το αύριο που έρχεται. Το Euro είναι πιο δύσκολο τουρνουά ακόμα και από το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο κατακτήσαμε. Αυτή η ομάδα είναι έτοιμη»,τόνισε ο μέσος της Μπάρτσα και πρόσθεσε:
«Θα ήθελα να ζήσω το παρόν και περιμένω τα όσα έρχονται. Έχουμε μία όμορφη πρόκληση μπροστά μας που θα είναι ποιο δύσκολη από την προηγούμενη».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
