Ξανά προσφυγές από Ντίκο και Φατί

Ξανά προσφυγές από Ντίκο και Φατί

Ξανά προσφυγές από Ντίκο και Φατί

bet365

Μετά την αδειοδότηση που δεν πήρε η ΠΑΕ Αρης, ο Ρικάρντο Φατί και ο Φράνσις Ντίκο ενεργοποίησαν εκ νέου τις προσφυγές τους.

Όπως έγινε γνωστό από χθες, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν άναψε το πράσινο φως για την αδειοδότηση του Άρη και αμέσως ο Ρικάρντο Φατί και ο Φράνσις Ντίκο που είχαν αποσύρει τις προσφυγές τους, τις ενεργοποίησαν ξανά.

Οι δύο παίκτες είχαν αποσύρει τις προσφυγές τους για να βοηθήσουν τον Αρη για να πάρει την αδειοδότηση, όμως, αφού δεν έγινε κάτι τέτοιο ο δικηγόρος τους πήρε την απόφαση να καταθέσει νέες προσφυγές, οι οποίες κοινοποιήθηκαν σήμερα στην κίτρινη ΠΑΕ.

Στον Φατί οφείλονται ακόμη 320.000 ευρώ για φέτος και άλλες 150.000 στον Ντίκο και θα ζητήσουν την εξόφλησή τους μέσα από την παρακράτηση του 20% από τα τηλεοπτικά της επόμενης περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα