«Συμφώνησαν για το καλό του ΟΦΗ»

«Συμφώνησαν για το καλό του ΟΦΗ»

Νίκος Τσιώκος
«Συμφώνησαν για το καλό του ΟΦΗ»

bet365

Ο δικηγόρος που εξασφάλισε τις υπογραφές 11 ποδοσφαιριστών, Κίμωνας Ευαγγελάτος μίλησε για την αδειοδότηση και τις οφειλές τονίζοντας πως όλοι συμφώνησαν για το καλό του ΟΦΗ.

Αναλυτικά, ο κ. Ευαγγελάτος μίλησε στον Athletic Radio 104,2:

Για τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών: «Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον ΟΦΗ, όμως ξέρω ότι οι ποδοσφαιριστές άφησαν στην άκρη τα προβλήματά τους και συμφώνησαν τόσο για το δικό τους το καλό όσο και για το καλό του ΟΦΗ. Υπέγραψα ως πληρεξούσιος σε κάποια συμφωνητικά εκχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων ώστε να πάρω μια ασφάλεια για να δοθούν τα χρήματα που οφείλονται προς τους ποδοσφαιριστές».

Για τον τρόπο αποπληρωμής των παικτών: «Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να είναι διασφαλισμένοι ότι θα πάρουν τα χρήματα και δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΟΦΗ και κατ' επέκταση σε καμία ομάδα. Όσο είναι καλά ο ΟΦΗ, είναι εξασφαλισμένες και οι απαιτήσεις των παικτών. Ο ΟΦΗ δεν έκανε κάτι σημαντικό, αλλά μας παρείχε μια πρόσθετη εξασφάλιση μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ότι οι παίκτες θα πάρουν τα χρήματά τους.

Σε καμία περίπτωση αυτή η εκχώρηση δεν σημαίνει εξόφληση των χρημάτων τους. Οι οφειλές έχουν επιδικαστεί και είναι μια πρόσθετη διασφάλιση. Προκειμένου να λάβει αδειοδότηση ο ΟΦΗ εμείς κάναμε μια συμφωνία για την εκχώρηση. Με αυτό το συμφωνητικό, διασφαλίστηκαν τα χρήματα που τους οφείλονται μέσα από συγκεκριμένες δόσεις».

Για το κομμάτι της αδειοδότησης: «Κάθε μέρα μιλούσα με όλα τα παιδιά. Είχαμε συνεχή επικοινωνία. Ήταν δεδομένη η αγωνία των ανθρώπων του ΟΦΗ όπως είναι δεδομένο ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν έσοδα, ώστε να μπορούμε να πάρουμε χρήματα τώρα. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Για παράδειγμα, πληροφορήθηκα ότι υπήρχε αρνητική εισήγηση για τον Παναθηναϊκό όμως αδειοδοτήθηκε».

Για την κατάπτωση της εγγυητικής του ΟΦΗ: «Προχωράει κανονικά η κατάπτωση. Έγινε μια πρόταση για να διασφαλιστούν τα χρήματα των παικτών μέσω εκχώρησης και περιμένουμε την ολοκλήρωση της υπόθεσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα