Ξεκαθαρίζει την Παρασκευή για Περέιρα

Ξεκαθαρίζει την Παρασκευή για Περέιρα

Ξεκαθαρίζει την Παρασκευή για Περέιρα

bet365

Ο Περέιρα είναι αυτήν την περίοδο σε διακοπές και όλα δείχνουν ότι το «διαζύγιό» του με την Πόρτο θ' ανακοινωθεί την Παρασκευή, οπότε και θα αποσαφηνιστεί οριστικά το μέλλον του. Από εκεί και πέρα οι επαφές του με τον Ολυμπιακό θα μπορέσουν να μπουν στην τελική ευθεία.

Στον Ολυμπιακό οι συζητήσεις με διάφορους προπονητές συνεχίζονται ενώ για την Τετάρτη είχε προγραμματιστεί η συνάντηση του εκπροσώπου των Κούπερ, Ιμπαγάσα και Τσάβες, Αλεχάντρο Καμάνιο, με την διοίκηση της ΠΑΕ. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα οι Βίτορ Περέιρα (Πόρτο) και Λεονάρντο Ζαρντίμ (Μπράγκα) είναι στην πρώτη... γραμμή πια ενώ στο λιμάνι κοιτάζουν και άλλες αγορές.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Σχετικά με τον Περέιρα, που φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Πόρτο, όλα δείχνουν πως θ' αποχωρήσει από τον πάγκο της. Μάλιστα ο Ζαρντίμ, ένας ακόμα τεχνικός που απασχολεί τον Ολυμπιακό, είναι ανάμεσα στα φαβορί για την διαδοχή του.

Ο Περέιρα κάνει τις διακοπές του αυτές τις μέρες. Με το που θα επιστρέψει την Παρασκευή στην Πορτογαλία θα γίνουν οι τελικές επαφές με τους ιθύνοντες της Πόρτο και στην συνέχεια πρόκειται να υπάρξουν οι ανακοινώσεις για την αποδέσμευσή του. Ακολούθως την... σκυτάλη θα πάρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου να κάνουν τις τελικές κουβέντες με τον Περέιρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα