Παίξε για την ομάδα - Παίξε για τη νέα φανέλα!

Παίξε για την ομάδα - Παίξε για τη νέα φανέλα!

Gazzetta team
Παίξε για την ομάδα - Παίξε για τη νέα φανέλα!

bet365

Η adidas και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει σε σένα και σε 10 φίλους σου την ευκαιρία να αποκτήσετε πρώτοι τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2012-13

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα δουν για πρώτη φορά τη νέα εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2012-13, στον τελευταίο αγώνα των φετινών playoff και η adidas τους δίνει την ευκαιρία να την αποκτήσουν πρώτοι! Οι φίλοι της ομάδας που θα επισκεφτούν τη σελίδα adidas football στο Facebook από τις 16 έως τις 20 Μαΐου, θα μπορούν να δημιουργήσουν σε ειδική εφαρμογή τη δική τους ιδανική, πράσινη 11άδα, αποτελούμενη από τους Facebook φίλους τους και να μπουν σε κλήρωση για μοναδικά δώρα από την adidas και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Μια τυχερή 11άδα θα κερδίσει 11 κάρτες διαρκείας, την επίσημη νέα φανέλα και VIP φιλοξενία για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της νέας χρονιάς.
Μπες λοιπόν στο www.facebook.com/adidasfootball και. #unleash your lineup!


Με ΑΕΚ η νέα φανέλα


Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ, ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την δεύτερη θέση. Οι «πράσινοι» στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχουν τη νέα φανέλα, αυτή που θα χρησιμοποιήσουν την ερχόμενη χρονιά.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει κάποια πληροφόρηση για το πως θα είναι και τι διαφορές θα έχει με την εφετινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα