Και στην Γαλλία για προπονητή

Και στην Γαλλία για προπονητή

Gazzetta team
Και στην Γαλλία για προπονητή

bet365

Μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Ντομίνγκος Πασιένσια στον Ολυμπιακό στρέφονται και στη γαλλική αγορά για την αντικατάσταση του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο.

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» τις τελευταίες ώρες έχει ανέβει πολύ ψηλά το όνομα του Κλοντ Πιελ, πρώην τεχνικού της Λιόν αλλά και του Ρούντι Γκαρσία της Λιλ.

Ο Κλοντ Πιελ έχει μεγάλη εμπειρία στο γαλλικό πρωτάθλημα καθώς έχει εργαστεί στις Λιόν, η Μονακό, η Λιλ και η Σεντ Ετιέν, ενώ ο Κριστιάν Καρεμπέ φέρεται να συζήτησε την περίπτωση του με την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Ρούντι Γκαρσία κάθεται στον πάγκο της Λιλ τα τελευταία τρία χρόνια και έχει διετές συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο, ωστόσο δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει αν του γίνει κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα