Το σκέφτεται ο Φερέιρα!

Το σκέφτεται ο Φερέιρα!

Gazzetta team
Το σκέφτεται ο Φερέιρα!

bet365

Ο Δημήτρης Γόντικας θα καλέσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος των πλέι οφ για να του κάνει πρόταση ανανέωσης, αλλά και για τον απολογισμό της σεζόν. Ή παραμένει ή σταματάει!

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα έχει ραντεβού την Δευτέρα με τον Πορτογάλο τεχνικό και συγκεκριμένα μια μέρα μετά το πέρας του μίνι πρωταθλήματος. Ο Γόντικας θα μιλήσει με τον Φερέιρα για τον απολογισμό της σεζόν, αλλά κυρίως για να του καταθέσει την τελική πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα απαντήσει αφού περιμένει τις εξελίξεις, αλλά και να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που δόθηκαν. Αλλωστε, ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει πολύ καλά πως θα γίνει μείωση του μπάτζετ και του δικού του μισθού.

Ομως ο 65χρονος τεχνικός δεν σκέφτεται τόσο τα χρήματα, αλλά το αγωνιστικό πλάνο που θα είναι αποκλειστικά δικό του και τη σταθερότητα τις διοίκησης! Αν τα έχει αυτά θα παραμείνει στο τριφύλλι, αν και το μεγάλο πρόβλημα είναι η σύζυγος του Ζουλμίρα και τα παιδιά του.

Η οικογένεια του Ζεσουάλδο προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει την προπονητική του καριέρα. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι 50-50! Είτε ο Φερέιρα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, είτε δεν θα ξανά προπονήσει άλλο σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα