«Συμφώνησε και... φεύγει ο Πασιένσια»!

«Συμφώνησε και... φεύγει ο Πασιένσια»!

«Συμφώνησε και... φεύγει ο Πασιένσια»!

bet365

Ακόμα περισσότερο προχωράει το θέμα του Ντομίγνκος Πασιένσια στον Ολυμπιακό, καθώς πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι αναχώρησε σήμερα απ' την Αθήνα, έχοντας συμφωνήσει με τον Πειραιώτες!

Όπως μάλιστα αναφέρει η ιστοσελίδα maisfutebol.iol.pt, ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιστρέψει ξανά στην χώρα μας μετά το Final 4 της Ευρωλίγκα, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων».

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 150%

Αυτό πάντως που τονίζει το δημοσίευμα, είναι ότι ο Πασιένσια έχει συμφωνήσει σε όλα με τους νταμπλούχους Ελλάδας και το μόνο που απομένει πλέον είναι να πέσουν υπογραφές και να γίνει η επίσημη παρουσίασή του. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, κατά το διάστημα της παραμονής του στην Αθήνα περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, ενώ παρουσίασε και το αγωνιστικό του πλάνο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα