«Η Μίλαν αποφάσισε πως δεν ήμουν χρήσιμος»

Gazzetta team
«Η Μίλαν αποφάσισε πως δεν ήμουν χρήσιμος»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Αντρέα Πίρλο ανέφερε τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τη Μίλαν και να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους, με την οποία έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος μέσος τόνισε: «Η Μίλαν μου πρόσφερε επέκταση για ένα χρόνο, αλλά εγώ ήθελα τρία, καθώς ήμουν ο πιο μικρός από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν. Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έφυγα ήταν επειδή ο Αλέγκρι προτιμούσε να χρησιμοποιεί τους Αμπροσίνι και Φαν Μπόμελ για τη θέση μπροστά από την άμυνα, παρά εμένα».

Ο 33χρονος άσος της «γηραιάς κυρίας» στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό σήμαινε πως θα έπρεπε να αλλάξω θέση στο γήπεδο. Συνεπώς, είπα «όχι ευχαριστώ» στη Μίλαν και επέλεξα τη Γιουβέντους. Η Μίλαν αποφάσισε πως πια δεν ήμουν χρήσιμος. Αυτό το είχα καταλάβει κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα