Άρνηση Καστίγιο για Ολυμπιακή ομάδα

Άρνηση Καστίγιο για Ολυμπιακή ομάδα

Άρνηση Καστίγιο για Ολυμπιακή ομάδα

bet365

«Πόρτα» έριξε ο Νέρι Καστίγιο στην πρόσκληση που του έγινε απ' την Ολυμπιακή ομάδα του Μεξικού, για να συμπεριληφθεί στην αποστολή ενόψει Λονδίνου.

Ο άσος του Άρη αποτέλεσε έναν εκ των τριών «εκλεκτών», άνω των 23 χρόνων που κλήθηκαν στην Ολυμπιακή ομάδα απ' τον Λουίς Φερνάντο Τένα, η απάντηση ωστόσο που έδωσε ήταν αρνητική. Διακαής πόθος εξάλλου του Μεξικανού είναι η κλήση του στην εθνική ομάδα, ενόψει μάλιστα και των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014, το οποίο και θα γίνει στην Βραζιλία.

Την ίδια απάντηση με τον άσο των «κιτρίνων» έδωσαν τόσο ο Τσταρίτο Ερνάντες που δεν πήρε άδεια απ' την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και ο Κάρλος Βέλα με τους δύο αδερφού Ντος Σάντος, που δεν θα δώσουν το «παρών» στην 20αδα που θα βρεθεί στην Γαλλία για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα