Μέχρι την Παρασκευή οι προπονήσεις στην Κέρκυρα

Μέχρι την Παρασκευή οι προπονήσεις στην Κέρκυρα

bet365

Μέχρι και την προσεχή Παρασκευή θα συνεχιστούν οι προπονήσεις της Κέρκυρας και στη συνέχεια άπαντες θα αποχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των καλοκαιρινών τους διακοπών έχουν ξεκινήσει στην Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις για τη φετινή σεζόν θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Παρασκευή (11/5).

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Η τελευταία προπόνηση των Φαιάκων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, ενώ γι' αύριο υπάρχει ρεπό. Τέλος, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα βρει την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ για δεύτερη σερί σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα