«Λίγοι παίκτες αξίας στον ΠΑΟΚ»

«Λίγοι παίκτες αξίας στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Λίγοι παίκτες αξίας στον ΠΑΟΚ»

bet365

Επιπρόσθετο βάρος στα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ δίνει το γήπεδο της Τούμπας, όπως δήλωσε ο Κούλης Αποστολίδης, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει αρκετούς μεγάλης αξίας.

Η παλιά δόξα του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε αναφορικά με το γκολ-οφ σάιντ του Κώστα Μήτρογλου, ότι δεν είναι δουλειά του ποδοσφαιριστή να κάνει κρίση σε διαιτητικές αποφάσεις, δηλώνοντας με... νόημα στο «Αθλητικό Metropolis» πως αντί ο αμυντικός να σηκώνει το χέρι του, θα ήταν καλύτερο ν' ακολουθήσει την φάση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούλης Αποστολίδης:

Για την μάχη των πλέι οφ: «Με τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν είναι μια ανοικτή ιστορία. Ο Παναθηναϊκός έχει απολέσει το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι θα πάρει την πρωτιά. Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε κρύος και κουρασμένος, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είναι και στα καλύτερά του».

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός σε απόδοση 3.60 στην sportingbet

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, που έχει τις δυνατότητες η ομάδα για κάτι τέτοιο, θα μπει πολύ δυνατά για τη μάχη της πρωτιάς, αλλιώς θα χάσει σημαντικό έδαφος. Έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα έχει δύο παιχνίδια εκτός έδρας. Ένας καλός ΠΑΟΚ και όχι απαραίτητα εξαιρετικός μπορεί να κερδίσει αυτόν τον Παναθηναϊκό. Αν δεν κερδίσει οι πιθανότητες θα είναι πολύ λίγες μετά».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο: «Η ομάδα φαίνεται πολύ κουρασμένη. Είναι εξαντλημένη και στο δεύτερο ημίχρονο κάθεται εντελώς. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τακτικής ή αν είναι θέμα κόπωσης. Είναι κάπως φυσιολογικό, αφού οι υποχρεώσεις ήταν πολλές, ενώ το ρόστερ δεν είναι και τόσο μεγάλο για να ξεκουραστούν παίκτες. Όμως όπως προείπα οι άλλες ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση και για αυτό ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες».

Για το αμφιλεγόμενο γκολ του Μήτρογλου: «Φάνηκε στην περίπτωση του γκολ του Μήτρογλου ότι ο επόπτης θα μπορούσε να μην κατακυρώσει το γκολ. Βέβαια ο ρόλος τού ποδοσφαιριστή δεν είναι να κάνει κρίση σε διαιτητικές αποφάσεις. Αντί ο αμυντικός να σηκώνει το χέρι για οφσάιντ θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσει τη φάση».

Όσο για την δυσκολία που συναντά ο ΠΑΟΚ στα εντός έδρας ματς: «Υπάρχει διαφορά των απαιτήσεων του περιβάλλοντος του ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτά που μπορεί να κάνει η ομάδα. Αυτό προσθέτει βάρος στα πόδια των ποδοσφαιριστών μέσα στη Τούμπα. Για να ανταποκριθεί ένας ποδοσφαιριστής σε τέτοια πίεση θα πρέπει να είναι μεγάλης αξίας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλούς τέτοιους. Αυτό θεωρώ εγώ και δεν νομίζω ότι είναι ο μοναδικός λόγος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα