Ανατροπή στο Survivor: Αλλάζει ο τρόπος της ψηφοφορίας (vid)

Gazzetta team
Ανατροπή στο Survivor: Αλλάζει ο τρόπος της ψηφοφορίας (vid)
Με τον σάλο που δημιουργήθηκε στο Survivor, αλλάζει ο τρόπος που θα γίνεται η ψηφοφορία.

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο Survivor, τόσο στα αγωνίσματα, όσο και στην ψηφοφορία μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως δημοφιλέστερη παίκτρια του παιχνιδιού.

Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΙ, η οποία φυσικά και δεν θα μπορούσε να κάνει λάθος.

Αποκαλύφθηκε λοιπόν οτι επανέρχονται τα αγωνίσματα για την ατομική ασυλία, προκειμένου να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ατομική προσπάθεια των παικτών.

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό πλέον το κοινό θα ψηφίζει αποκλειστικά για το ποιος παίκτης θα φύγει και όχι για τον δημοφιλέστερο.

Τι είπε ο Λιανός

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και ουσιαστικά είχε επιβεβαίωση πως καταργείται η ψηφοφορία για τον δημοφιλέστερο παίκτη, καθώς όπως είπε η παραγωγή θέλει να αποφύγει φαινόμενα τύπου… Χανταμπάκη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες γι’ αυτό το θέμα. Πάντως, απ’ ότι έχει φανεί και στα social media του Survivor που διαχειρίζεται ο ΣΚΑΙ, έχει γίνει μια μεγάλη δημοσκόπηση. Όπως οι τηλεθεατές αγαπούν το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το ίδιο το αγαπάμε κι εμείς. Οφείλουμε να ακούμε τη γνώμη του κόσμου και να γίνεται μια συζήτηση για να έχουμε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι πάντα στα Survivor και γενικότερα επειδή θέλουμε να αποφύγουμε και φαινόμενα του παρελθόντος, όπως με τον Χανταμπάκη, που γινόντουσαν διάφορα πράγματα που δεν ήταν καθόλου όμορφα, και τώρα γίνονται κάποια πράγματα που δεν είναι καθόλου όμορφα, πάντα η ψήφος είναι θετική. Ψηφίζεις παίκτη που θέλεις να βλέπεις να παραμένει στο Survivor».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ