Οπαδός του iPhone ή του Android; (poll)

Gazzetta team
Οπαδός του iPhone ή του Android; (poll)
Είναι μια επιλογή που συχνά γίνεται αιτία διαφωνία ανάμεσα σε φίλους, ακόμη και σε οικογένειες - είστε οπαδός του iPhone ή του Android;

Είναι μια επιλογή που συχνά γίνεται αιτία διαφωνία ανάμεσα σε φίλους, ακόμη και σε οικογένειες - είστε οπαδός του iPhone ή του Android;

Τώρα, μια νέα έρευνα αποκάλυψε τα είδη των ανθρώπων που είναι πιο πιθανά να είναι φανατικοί «οπαδοί» iPhone ή Android.

Η έρευνα, που έκανε η ασφάλεια Better Buy, χρησιμοποίησε στοιχεία που συγκέντρωσε η YouGov και διαπίστωσε ότι υπάρχουν πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που συνδέονται με την επιλογή τηλεφώνου.

Ο εκπρόσωπος της Better Buy, δήλωσε: «Ενώ, φυσικά, το τηλέφωνό σας δεν - και δεν πρέπει - να σας καθορίζει, είναι αδύνατο να αρνηθεί κανείς ότι υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές συσχετίσεις γύρω από την επιλογή του τηλεφώνου κάποιου.

Αυτό που είναι πιο ξεκάθαρο, ωστόσο, είναι ότι το debate iPhone vs Android πιθανότατα ποτέ δεν θα διευθετηθεί! »

Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι οι χρήστες του iPhone είναι γενικά πιο οικογενειακοί και είναι κατά 18% πιο πιθανό να δηλώσουν ότι «εκτιμούν την οικογένεια τους έναντι όλων» από τους χρήστες Android.

Εν τω μεταξύ, οι χρήστες Android ήταν 11% πιθανότερο να αισθάνονται ότι έχουν κακές κοινωνικές δεξιότητες και είναι 6% λιγότερο ανήσυχοι για την προσαρμογή τους στην κοινωνία.

Η επιλογή του τηλεφώνου σας φαίνεται επίσης να συνδέεται με τις συνήθειες αγορών σας.

Η έρευνα έδειξε ότι οι χρήστες iPhone είναι πιο πιθανό να ψωνίζουν σε συγκεκριμένα καταστήματα όπως τα M&S, ενώ οι χρήστες Android κάνουν διαφορετικές επιλογές καταστημάτων.

Και ενώ οι χρήστες του iPhone είναι πιο πιθανό να προτιμούν τα φαστ φουντ, οι χρήστες του Android κάνουν πιο «γκουρμέ» επιλογές εστιατορίων.

Εσείς ποιο από τα δύο επιλέγετε;