Hackers έσβησαν το video με τα περισσότερα views από το Youtube (pics)

Gazzetta team
Hackers έσβησαν το video με τα περισσότερα views από το Youtube (pics)
Η ομάδα «Prosox and Kuroi'sh» μεταξύ άλλων έσβησε videos των Shakira, Selena Gomez, Drake και Taylor Swift, ζητώντας την απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

Την σημαντικότερη κυβερνοεπίθεση της ιστορίας του δέχθηκε το Youtube, όπου μεταξύ άλλων σβήστηκε το videos με τα περισσότερα views στην ιστορία: Το Despacito, το οποίο πρόσφατα είχε ξεπεράσει τις 5 δισεκατομμύρια προβολές.

Στην θέση του ανέβηκε ένα άλλο με 5 μασκοφόρους να κρατάνε όπλα και να σημαδεύουν την κάμερα, με τον Luis Fonsi να μην είναι το μοναδικό θύμα της ομάδας «Prosox and Kuroi'sh».

Ανάλογα περιστατικά υπάρχουν στα κανάλια VEVO της Shakira, της Selena Gomez, του Drake και της Taylor Swift, με την λεζάντα κάτω από κάθε σβησμένο video να είναι η ίδια, αναφέροντας: «Free Palestine».
Other artists including Calvin Harris, Shakira, Selena Gomez, Drake and Taylor Swift have also been affected by the suspected hack
Σε κάποια έχουν αλλάξει τον τίτλο, αλλά όταν τα πατήσεις για να παίξουν το Youtube σε ενημερώνει πως το video έχει αφαιρεθεί...
Calling themselves Prosox and Kuroi'sh, the suspected hackers have written 'Free Palestine' below a number of affected videos
Puerto Rican singer Luis Fonsi's racy Spanish-language smash hit has been mysteriously removed just days after it become the first ever YouTube video to reach five billion views.