Στη ΝΔ περιμένουν εξηγήσεις από Σαμαρά για το νέο του «χτύπημα»

Gazzetta team
Στη ΝΔ περιμένουν εξηγήσεις από Σαμαρά για το νέο του «χτύπημα»
Ο Αντώνης Σαμαράς για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα φέρνει σε δύσκολη θέση τη Νέα Δημοκρατία.

Φαίνεται πως Νέα Δημοκρατία και Αντώνης Σαμαράς δεν διανύουν και τις καλύτερες περιόδους της σχέσεις τους. Κάτι που εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος στις δύο σημαντικές ψηφοφορίες που έγιναν τις τελευταίες μέρες στην Βουλή.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Τόσο σε αυτή για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, όσο και για την τροπολογία σχετικά με την αντικατάσταση του υποβιβασμού των ομάδων, με την ποινή της αφαίρεσης βαθμών.

Στην πρώτη περίπτωση, ο πρώην αρχηγός της ΝΔ είχε στείλει επιστολή με την οποία ναι μεν στήριζε την πρόταση του κόμματος, αλλά απεφύγε επιμελώς να αναφέρει το όνομα της πρώην προέδρου του ΣτΕ.

Κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο...

Το νέο... χτύπημα όμως ήταν αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση, καθώς δεν βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Βουλή, αν και έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ, εδώ και δύο μέρες.

Μάλιστα δεν φρόντισε με κάποια επιστολή να δικαιολογήσει την απουσία του, μεγαλώνοντας τον προβληματισμό που υπάρχει για την στάση. Κάτι που πιθανότατα θα κληθεί να εξηγήσει...

Δεν είναι άλλωστε κρυφό, οι σχέσεις του με το κόμμα έχουν «παγώσει» από τότε που το όνομά του βγήκε εκτός της λίστας με τις υποψηφιότητες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.