Στέλεχος της ΝΔ χαρακτηρίζει δημοσίως «πίθηκο» έναν πρόσφυγα (pics)

Gazzetta team
Στέλεχος της ΝΔ χαρακτηρίζει δημοσίως «πίθηκο» έναν πρόσφυγα (pics)
O πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» και μέλος του τομέα υγείας της ΝΔ, Θεόδωρος Γιάνναρος απάντησε με εμετικό τρόπο σε tweet πρόσφυγα από το Ιράν.

Μόνο ως χυδαία και απάνθρωπα μπορούν να χαρακτηριστούν τα μηνύματα στο Twitter του Θεόδωρου Γιάνναρου σε έναν πρόσφυγα από το Ιράν.

Συγκεκριμένα, ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» και μέλος της ΝΔ στον τομέα υγείας, απάντησε με τον πιο εμετικό τρόπο στο ποστάρισμα που έκανε ο Arash Hampay που έγραφε στα Αγγλικά: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό

Τι έγραψε; «Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε».

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί... Λίγο αργότερα, με νέο του ποστάρισμα, έγραψε: «Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σελφι με το iPhone του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα… νέα πατρίδα του; Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί & να τα πει αυτά στην αστυνομία!».

Στη συνέχεια ακολούθησε και το εξής: «Αποκάλεσα πίθηκο αυτόν τον τύπο που μας απεκάλεσε φασίστες, προφανώς για να μην πω κάτι που το επίπεδό μου δεν θα το επέτρεπε και οι “αλληλέγγυοι” το έκαναν θέμα! Κατά την άποψή τους, θα μας βρίζουν χυδαία και εμείς απλά θα το καταπίνουμε!».

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θεόδωρος Γιάνναρος προκαλεί με τις ακραίες θέσεις του.

Στις αρχές του χρόνου είχε απειλήσει με κρεμάλες δημοσιογράφο της ΕΡΤ3.

Ενώ το 2017 είχε κάνει το παρακάτω ομοφοβικό ποστάρισμα...