Στην αντεπίθεση ο Σαββίδης

Gazzetta team
Στην αντεπίθεση ο Σαββίδης
Στην αντεπίθεση περνάει η «DIMERA Group», καθώς εξετάζει την δυνατότητα να στείλει εξώδικο στους New York Times μετά το δημοσίευμα στο οποίο ανέφεραν πως υπήρξε εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη σε προσπάθεια υπονόμευσης της συμφωνίας των Πρεσπών για λογαριασμό της Ρωσίας .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της DIMERA Group έχει ως εξής:

«Ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα ευφάνταστα σενάρια που αναμασά το κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα των New York Times. Σε μία κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών, εξελίσσεται η εμμονική και ταυτοχρόνως αποτυχημένη προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή μας. Σε αυτό το πλαίσιο, οι νομικοί μας σύμβουλοι εξετάζουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης εξωδίκου προς τη διεύθυνση του συγκεκριμένου μέσου καθώς και τις μετέπειτα νομικές ενέργειες για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας.

New York Times: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο άνθρωπος του Κρεμλίνου στην Ελλάδα»

Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει αποκλειστικά και μόνον αφοσιωμένος στην αποτελεσματική υλοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών του σχεδίων στην Ελλάδα, συμβάλλοντας εμπράκτως στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης».