Αποχώρησε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ

Gazzetta team
Αποχώρησε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ
Την αποχώρησή της από την ενεργό πολιτική ανήγγειλε με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η πρώην εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Σημειώνεται ότι η κ. Παπαδοπούλου πριν από μια εβδομάδα είχε αναλάβει τον ρόλο του συντονιστή για τις τρεις εκλογικές μάχες (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές)

Η ανάρτηση της κ. Παπαδοπούλου έχει ως εξής: "Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπέρ του εθνικού συμφέροντος. Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον."