Επίθεση Κασιδιάρη σε Φουρέιρα και Κάτσε (vid)
Ακόμη ένα ρατσιστικό παραλήρημα στην Βουλή από τον Ηλία Κασιδιάρη, με αέρα Eurovision και SuperLeague.
Αφορμή αποτέλεσε η συζήτηση για την κύρωση του μνημονίου Ελλάδας - Αλβανίας για την ένταξη της τελευταίας στην ΕΕ, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να εξαπολύει επίθεση τόσο κατά της Ελένης Φουρέιρα, όσο και του Έργκους Κάτσε, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει κανέναν από τους δύο.
«Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε δεν είναι Αλβανίδα. Έλεγε ότι είναι από τη Γουατεμάλα, την Νικαράγουα, .....και όλοι αυτοί… κάτι αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές Αλβανοί, κάτι τραγουδίστριες, που πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα, γιατί εδώ υπάρχουν πολλά κορόιδα. Αρχίζουν μετά να φοράνε μπλουζάκια του UCK, μπλουζάκια της Αλβανίας. Όποιος πιστεύει σε αυτά και διαφημίζει τη μεγάλη Αλβανία, έξω από την Ελλάδα»
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η εισφορά στα διυλιστήρια, τα σχέδια όσων έφυγαν από την Ελπίδα και η πόρτα Τσίπρα στους παλιούς
- Οι ανακοινώσεις για την ενέργεια, η σύνθετη περίπτωση της αμόλυβδης και οι τρεις που μπαίνουν στην ΕΛΑΣ
- Καρυστιανού για Άδωνι Γεωργιάδη: «Πουλούσε νανογιλέκα τα οποία έλεγε ότι θεραπεύουν ασθένειες - Το πίστευε ή κορόιδευε τον κόσμο;»