Τσίπρας προς επενδυτές: «Greece's comeback is here» (vid)

Gazzetta team
Τσίπρας προς επενδυτές: «Greece's comeback is here» (vid)
«Greece's is come back... is here... Greece's is come back, is here now», o Aλέξης Τσίπρας έστειλε το μήνυμά του στους επενδυτές!

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο έστειλε το μήνυμά του από το ετήσιο διεθνές επενδυτικό συνέδριο για την Ελλάδα που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη από το Capital Link:

«Greece's is come back... is here... Greece's is come back, is here now».

Στο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός διαμήνυσε πως η χώρα μας έχει διάπλατα ανοικτά τις πύλες της για κερδοφόρες επενδύσεις. Ακόμα πως «η Ελλάδα είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα, να κλείσει το κεφάλαιο της λιτότητας και να μπει σε μια εποχή ανάπτυξης και επενδύσεων».

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε πως οι θυσίες έχουν αποδώσει, η ελληνική οικονομία ανακάμπτει και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το καλοκαίρι του 2018 η χώρα θα έχει εξέλθει από το πρόγραμμα. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, η οποία αναμένεται να κλείσει στο 2% το 2017 και στο 2,5% για το 2018, στη μείωση της ανεργίας κατά 6% από το 2015, οπότε ανέλαβε την διακυβέρνηση, και στην αύξηση των άμεσων ξένων επενδύσεων. «Όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε υπεραπόδοση των δημοσιονομικών μας στόχων» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Απευθυνόμενους σε Αμερικανούς επενδυτές, είπε πως αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους συντελεστές των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα και εξέφρασε την πεποίθηση πως θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη χώρα μας.

Πηγή: insider.gr