Ασβός, πύθωνας και δύο τσακάλια παλεύουν μεταξύ τους (vid)
Μοναδικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα ενός τουρίστα, ενώ έκανε σαφάρι στο πάρκο Τσόμπε της Μποτσουάνα...
Ένας πύθωνας κάνει... κεφαλοκλείδωμα σε ασβό, ο οποίος προσπαθεί να ξεφύγει. Διόλου εύκολη υπόθεση βέβαια, αφού ο ασβός είναι το πιο επιθετικό θηλαστικό στον κόσμο. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, ένα τσακάλι εμφανίζεται στη σκηνή και προσπαθεί να εμπλακεί, ελπίζοντας, φυσικά, να... τσιμπήσει κανέναν μεζέ.
Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο ασβός, όχι μόνο ελευθερώνεται, αλλά δαγκώνει τον πύθωνα, τον σκοτώνει και αρχίζει να τον σέρνει, με τον θηρευτή να γίνεται... φαγητό.
Ένα δεύτερο τσακάλι, όμως, κάνει την εμφάνισή του και μαζί με το πρώτο αρχίζουν να τραβούν το φίδι προς την αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που το τραβά ο ασβός.
Επικρατεί χάος, ώσπου, τελικά, νικητής αναδεικνύεται ο ασβός...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα: Ελεφαντίνα έκλεψε τσουγκράνα αγρότη για να ξυστεί (vid)
- Φύτευε δέντρα επί 40 χρόνια σε μια άγονη αμμουδιά: Τώρα είναι ένα «ατελείωτο» δάσος και καταφύγιο ζώων
- Πιτσιρικάς πριν ανέβει στο καράβι για Πάρο έστειλε μήνυμα στον Μαρινάκη: «Να πάρει καλούς παίκτες για να τα κατακτήσουμε όλα» (vid)