Μητέρα τρομοκρατήθηκε όταν είδε στην κάμερα ένα μωρό-φάντασμα στο κρεβατάκι του μωρού της (pics)

Gazzetta team
Μητέρα τρομοκρατήθηκε όταν είδε στην κάμερα ένα μωρό-φάντασμα στο κρεβατάκι του μωρού της (pics)
Η Maritza Cibuls γύρισε και κοίταξε την ενδοεπικοινωνία κάμερας και ήχου του γιου της, ο οποίος κοιμόταν γλυκά στο κρεβατάκι του, αλλά δίπλα του υπήρχε μια αλλόκοτη φιγούρα ενός άλλου μωρού, πιο... διάφανου, που την ανάγκασε να ουρλιάξει από τρόμο!

Οι λάτρεις των ταινιών τρόμου ξέρουν πολύ καλά ένα πράγμα: Όταν πρωταγωνιστούν μωρά -ή γριές, αλλά δεν είναι της παρούσης- κάτι πολύ τρομακτικό θα συμβεί.

Φανταστείτε, λοιπόν, τώρα να δείτε ξαφνικά, στην πραγματικότητα, όχι στο σινεμά, ένα μωρό-φάντασμα στην κούνια του δικού σας μωρού.

Και όμως.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε μια μαμά, που πήρε την τρομάρα της ζωής της!

Η Maritza Cibuls γύρισε και κοίταξε την ενδοεπικοινωνία κάμερας και ήχου του γιου της, ο οποίος κοιμόταν γλυκά στο κρεβατάκι του.

Δίπλα του, ωστόσο, υπήρχε μια αλλόκοτη φιγούρα ενός άλλου μωρού, πιο... διάφανου, που ανάγκασε τη Maritza να ουρλιάξει από τρόμο!

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, μάζεψε ό,τι ψυχική δύναμη της είχε απομείνει και πήγε στο δωμάτιο του μωρού, όπου και διαπίστωσε ότι ο άντρας της, ναι μεν άλλαξε τα σεντόνια στο κρεβάτι του μικρού, αλλά είχε ξεχάσει να βάλει το προστατευτικό κάλυμμα στο στρώμα, με αποτέλεσμα το φως της κάμερας να δημιουργεί την περίεργη φιγούρα πάνω στο ύφασμα!

Όπως καταλαβαίνετε... τον πήρε και τον σήκωσε!

Η Maritza μοιράστηκε την τρομακτική φωτογραφία στο Facebook, γράφοντας, ανακουφισμένη, τι συνέβη -και λέγοντας πως θα μπορούσε εύκολα να σκοτώσει τον άντρα της μετά από αυτό!