Επόμενη απόδραση 28η Οκτωβρίου

Gazzetta team
Επόμενη απόδραση 28η Οκτωβρίου
Με αφετηρίες περισσότερες από 10 πόλεις, στο www.18-24.gr θα βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα εκδρομών για τριήμερες ή τετραήμερες αποδρήσεις αυτή την 28η Οκτωβρίου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αν το καλοκαίρι σου μοιάζει ήδη μακρινή ανάμνηση και καθημερινά αναπολείς τις ξέγνοιαστες στιγμές κοιτώντας φωτογραφίες των διακοπών, τότε σημαίνει οτι έχεις επιστρέψει για τα καλά στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ψάχνεις λοιπόν ευκαιρία να αποδράσεις γιατί οι γιορτές είναι ακόμη μακριά; Μην το ψάχνεις, γιατί το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει και η ευκαιρία που ζητάς είναι εδώ. Γι’ αυτό οργανώσου!

Το www.18-24.gr, η δημοφιλέστερη online πλατφόρμα ταξιδίων διοργανώνει και φέτος οδικές εκδρομές για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Μπάνσκο ή Βελιγράδι; Κωνσταντινούπολη ή Βουκουρέστι; Όποιον προορισμό και αν επιλέξεις με ένα κλικ στο online travel agency σίγουρα θα βρεις ό, τι ζητάς.

«Με παράδοση στις οδικές εκδρομές όλα αυτά τα χρόνια ξεκινάμε τις οδικές εκδρομές του χειμώνα από το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη των πελατών μας για σύντομες αποδράσεις όπου δε χρειάζονται να ξοδέψουν πολλά, τους προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα εκδρομών που περιλαμβάνουν φυσικά τα μεταφορικά και τη διαμονή στους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Το γεγονός ότι οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν τα τελευταία χρόνια ολιγοήμερες αποδράσεις κάνει όλο και περισσότερο κόσμο να ψάχνει οικονομικές ευκαιρίες για να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και μέσα στο χειμώνα, γι΄αυτό και φροντίζουμε να προσφέρουμε σε όλους πραγματικές ευκαιρίες στις πιο προσιτές τιμές», δηλώνει ο Γιωργος Καρανάσιος CEO του www.18-24.gr.

Με αφετηρίες περισσότερες από 10 πόλεις, στο www.18-24.gr θα βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα εκδρομών για τριήμερες ή τετραήμερες αποδράσεις αυτή την 28η Οκτωβρίου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Όταν μπορείς να επισκεφτείς για ένα τριήμερο το Μπάνσκο από 49 ευρώ, το Βελιγράδι από 96 ευρώ, την Κωνσταντινούπολη από 112 ευρώ και το Βουκουρέστι από 124 ευρώ, το μόνο που θα σε προβληματίσει είναι ποιο προορισμό να επιλέξεις.

Κάνε τώρα την κράτησή σου γιατί οι μέρες πλησιάζουν!