Έψαχναν τη μασέλα της γιαγιάς και την φορούσε ο σκύλος! (pics)

Gazzetta team
Έψαχναν τη μασέλα της γιαγιάς και την φορούσε ο σκύλος! (pics)
Ο σκύλος φόρεσε τη μασέλα και χαμογελούσε όλο χαρά.

Αναμφίβολα οι σκύλοι είναι τα πιο πιστά ζώα και μάλιστα πολλές φορές εκπλήσσουν τους ιδιοκτήτες τους με τις πράξεις τους.

Αν και δεν θεωρούνται τα πιο έξυπνα ζώα, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να κάνουν κάτι και να προκαλέσουν τον θαυμασμό αλλά και το γέλιο των ιδιοκτητών τους και όχι μόνο.

Ένα τέτοιο σκυλί είναι και η Λούνα η οποία υιοθετήθηκε πριν λίγους μήνες από την Βραζιλιάνα, Άννα Καρολίνα Λίμα και τον αρραβωνιαστικό της.

Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα, βρήκε την μικρή σκυλίτσα στο δρόμο και αποφάσισε να της δώσει αγάπη και ένα ζεστό περιβάλλον. Έτσι το κουτάβι βρήκε μια οικογένεια.

Η Λούνα γνώρισε πολύ σύντομα και την γιαγιά της οικογένειας. Μάλιστα αισθάνθηκε πλέον τόσο άνετα που αποφάσισε να... μοιραστεί και πράγματα μαζί της.

Τι μοιράστηκε; Τη μασέλα της γιαγιάς!

Συγκεκριμένα, η νεαρή ιδιοκτήτρια αποφάσισε να την αφήσει μόνη με τη γιαγιά για δυο ωρίτσες αφού πλέον υπήρξε οικειότητα.

Η ηλικιωμένη κυρία αποφάσισε να πάρει τον υπνάκο της και έβγαλε τη μασέλα της. Έτσι, την έβαλε κάτω από το μαξιλάρι, όπως συνήθιζε, για να μην την χάσει. Όμως το ζωηρό τετράποδο την έκλεψε.

Η γιαγιά όταν ξύπνησε αναζητούσε την τεχνητή οδοντοστοιχία της για αρκετή ώρα ώσπου είδε την Λούνα να της χαμογελάει, συνειδητοποιώντας πως εκείνη ήταν ο μυστηριώδης κλέφτης και μάλιστα την φόρεσε όλο καμάρι.

Η φωτογραφίες με το σκυλί έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας άπειρο γέλιο στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.