Influencer ανέβασε στο Instagram το «ατύχημα» που είχε και γνώρισε την κατακραυγή (pics)

Gazzetta team
Influencer ανέβασε στο Instagram το «ατύχημα» που είχε και γνώρισε την κατακραυγή (pics)
H Tiffany Mitchell είχε την ατυχία να πέσει από την μηχανή της, αλλά και την τύχη να έχει έναν φωτογράφο μαζί και προϊόντα γνωστής μάρκας.

Τον αξιοζήλευτο τίτλο της επί της Γης βασίλισσας των influencers διεκδικεί μια ήδη επιτυχημένη αντιπρόσωπος του είδους, μετά από τα νέα ύψη που όρισε στο άθλημα. Η νέα ένοικος του θρόνου είναι η Tiffany Mitchell (211k followers, δεν ήταν και καμιά τελευταία), η οποία κατόρθωσε να κάνει ινσταγκραμική στιγμή το τρακάρισμά της.

Το στόρι έχει ως εξής: Κάπου δύο βδομάδες πριν, η Tiffany είχε ένα τροχαίο ατύχημα, το οποίο την άφησε σοκαρισμένη μεν αλλά μόνο με μικρογρατσουνιές δε. Ουδέν κακό αμιγές καλού όμως, καθώς η νεαρή influencer από το Nashville δεν είχε μόνο άγιο, αλλά και κάτι ακόμη πιο σημαντικό μαζί της: Έναν φίλο ή φίλη (δε διευκρινίζεται) φωτογράφο ονόματι Lindsay, που έσπευσε να αποθανατίσει τα δραματικά γεγονότα σε ένα πρόχειρο επιτόπιο photoshooting.

Στο οποίο photoshooting μάλιστα εκτός από αυθεντικές ανθρώπινες στιγμές, υπήρχε η φοβερή σύμπτωση του να υπάρχει και κάτι ακόμη. Αυτό ήταν ένα μπουκάλι νερού από γνωστή εταιρεία για να φαίνεται ξεκάθαρα το brand του, ώστε να γίνει και μια τοποθετησούλα προϊόντος να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

Δείτε τα φοβερά ντοκουμέντα:




Να σημειωθεί ότι στη μακροσκελή λεζάντα που συνόδευε το post, η Μitchell ανέφερε επίσης ότι έχει χάσει φίλο της σε ατύχημα. Ο κόσμος του Instagram πάντως δε φάνηκε να συγκινείται ιδιαίτερα και άρχισε να πλαισιώνει τη δημοσίευση με κάμποσα όχι ιδιαίτερα ευγενικά σχόλια, τα οποία σχολίαζαν μεταξύ άλλων την «τύχη» της ινσταγκράμερ να έχει όχι μόνο φωτογράφο μαζί της, αλλά και μια αυτοσχέδια τοποθέτηση προϊόντος.



Η Mitchell απάντησε ότι «τίποτε από όλο αυτό δεν ήταν στημένο» και πως δεν θα «μετέτρεπε ποτέ μια πολύ σημαντική προσωπική ιστορία σε εταιρική καμπάνια». Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ζήτησε από το Buzzfeed News να μην δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη ιστορία καθώς θα «τραβούσε αρνητική προσοχή», αν και τελικά η ίδια η δημοσίευση κατέβηκε άδοξα, λογικά από τον ίδιο άγιο που την έσωσε.

Να θες πάντως να κάνεις τη δουλειά σου και να μη σε αφήνουν, μη σου τύχει.

Πηγή: luben.tv