Χλιδάτο resort στα πληρώνει όλα για να προσέχεις θαλάσσιες χελώνες (pics)

Gazzetta team
Χλιδάτο resort στα πληρώνει όλα για να προσέχεις θαλάσσιες χελώνες (pics)
Ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες σου πληρώνει όλα τα έξοδα για να προσέχεις θαλάσσιες χελώνες τον Αύγουστο.

Το ξενοδοχείο Coco Palm Dhuni Kolhu δίνει μεγάλη σημασία στην προστασία της θαλάσσιας χελώνας. Γι' αυτό έχει ιδρύσει το Marine Turtle Rescue Centre και δίνει την πιο δελεαστική δουλειά.


Προσφέρει σε έναν τυχερό ένα πακέτο που θα στοίχιζε πάνω από 6.000 δολάρια! Το ξενοδοχείο ζητάει κάποιον που θα προσέχει θαλάσσιες χελώνες για δύο βδομάδες τον Αύγουστο, θα μάθει από τους ειδικούς πολλά για το είδος και απλά θα ενημερώνει το Instagram του κέντρου με νέα post.

Το ξενοδοχείο δε δίνει κάποια αμοιβή, αλλά! Πληρώνει τα αεροπορικά εισιτήρια, προσφέρει δωρεάν διαμονή στο πολυτελές resort και τα πάντα θα είναι πληρωμένα.

Μάλιστα, θα έχει free πρόσβαση στις δραστηριότητες του ξενοδοχείο και φυσικά σε όλα τα εστιατόρια και τους μπουφέδες.

Θέλετε να μάθετε και τις δραστηριότητες; Κατάδυση, κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα, βαρκάδα για να παρακολουθήσεις δελφίνια στο φυσικό τους περιβάλλον, κολύμπι σε ύφαλο πλάι σε αμέτρητα θαλάσσια είδη.

Όσο για τη δουλειά πλάι στις χελώνες; Ο τυχερός απλά θα πρέπει να τις ταΐζει, να καθαρίζει τις δεξαμενές τους και να παρακολουθεί τους γιατρούς όταν τις εξετάζουν.

Από τις 17 Ιουνίου ανοίγει η φόρμα για τις αιτήσεις που θα πρέπει να συνοδεύονται από ένα βίντεο που θα αναφέρει ο υποψήφιος γιατί είναι ο πιο κατάλληλος για τη δουλειά.