Μαθήτρια πήρε 100/100 στην έκθεση για το Fight Club με μόλις 14 λέξεις! (pics & vid)

Gazzetta team
Μαθήτρια πήρε 100/100 στην έκθεση για το Fight Club με μόλις 14 λέξεις! (pics & vid)
O δάσκαλος της Άλισον Γκάρετ πάλεψε με τον εαυτό του για αρκετές μέρες μέχρι να αποφασίσει, αλλά τελικά της έβαλε τον τέλειο βαθμό.

Μερικές φορές σου παρουσιάζονται στην ζωή ευκαιρίες που πρέπει να της αρπάξεις και να μην της αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Έτσι, λοιπόν σκέφτηκε μία μαθήτρια στο Κλάρκσβιλ του Τένεσι, όταν ο δάσκαλός της, ζήτησε να γράψουν έκθεση σχετικά με μία ταινία που έχουν δει.

Η Άλισον Γκάρετ λοιπόν επέλεξε το Fight Club και πληκτρολόγησε συνολικά 14 λέξεις που ουσιαστικά είναι ο πρώτος από τους κανόνες που είχε θέσει ο Μπραντ Πιτ.

«The first rule of fight club is: you do not talk about fight club» (σ.σ. Πρώτος κανόνας του Fight Club: Ποτέ δεν μιλάς για το Fight Club)


Για την ακρίβεια, ήταν 19, καθώς στο word που έστειλε υπήρχαν και άλλες 5: «That’s it. That’s the essay» (σ.σ Αυτή ήταν. Αυτή ήταν η έκθεση).

Πιο μυθική όμως και από την κίνησή της, ήταν η απάντηση που έλαβε από τον δάσκαλό της που της έβαλε 100/100.

«Πάλευα για τον βαθμό που θα σου βάλω, πολύ καιρό. Τελικά κατέληξα να σου βάλω έναν βαθμό για το γέλιο και το πόσο σχετικό ήταν αυτό που έγραψες με την ταινία.

Σε προειδοποιώ όμως: Μην το δοκιμάσεις αυτό και με τους άλλους καθηγητές γιατί μπορεί να μην έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ».