Μία 19χρονη βγάζει χιλιάδες ευρώ, δίνοντας ονόματα σε μωρά! (pics)

Gazzetta team
Μία 19χρονη βγάζει χιλιάδες ευρώ, δίνοντας ονόματα σε μωρά! (pics)
Μέχρι στιγμής το κοντέρ έχει γράψει πάνω από 670.000 μωρά, ενώ οι γονείς των 160.000 πρώτα, πήρα το όνομα δωρεάν.

Αν υπήρχε δικαιοσύνη σε αυτόν τον πλανήτη, το βραβείο για τον Εntrepreneur της δεκαετίας θα πήγαινε στην Beau Jessup, η οποία καταφέρνει να βγάζει τα πιο εύκολα χρήματα στον πλανήτη.

Η 19χρονη λοιπόν από την Μεγάλη Βρετανία, έχει ανοίξει... επιχείρηση δίνοντας ονόματα σε μωρά στην Κίνα.

Βλέπετε, τα τελευταία χρόνια στην Ασιατική χώρα είναι της μόδας να δίνουν δυτικά ονόματα στα παιδιά τους, όπως για παράδειγμα Cinderella, Rambo ακόμα και Gandalf, καθώς είναι πιο εύκολη η προφορά τους.

Κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού της εκεί, κλήθηκε να βοηθήσει έναν φίλο του πατέρα της, στο να επιλέξει όνομα για το παιδί του και έκτοτε της μπήκε ιδέα.

Έτσι, το 2016 αποφάσισε να φτιάξει ένα site, το «SpecialName.cn» όπου βοηθάει τους Κινέζους στο να διαλέξουν το κατάλληλο.

Μάλιστα, η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς μέχρι στιγμής 678.411 οικογένειας έχουν καταφύγει εκεί.

Οι 160.000 πήρα το όνομα δωρεάν, ενώ όλες οι υπόλοιπες κλήθηκαν να πληρώσουν 60p (περίπου 70 λεπτά). Κάτι που σημαίνει οτι έκτοτε έχει λάβει περίπου 350.000 ευρώ.

Η διαδικασία που ακολουθούν οι ενδιαφερόμενοι είναι η εξής...

Οι γονείς καλούνται να επιλέξουν μέσα από μία λίστα με 12 γνωρίσματα που πιστεύουν οτι ταιριάζουν καλύτερα στο μωρό τους.

Μετά τους δίνεται ένας περιορισμένος κατάλογος από επιλογές που εκτός από το όνομα περιλαμβάνεται και το νόημά της επιλογές.

Από εκεί και πέρα προχωρούν στην τελική επιλογή.