Το νέο αστέρι του China Got Talent είναι 73 ετών και χορεύει pole dance (pics & vid)

Gazzetta team
Το νέο αστέρι του China Got Talent είναι 73 ετών και χορεύει pole dance (pics & vid)
Κάποιοι νιώθουν απελπισμένοι όταν τελειώνει μια ρουτίνα εργασίας που ακολουθούσαν για δεκαετίες, ενώ άλλοι μπορεί να αισθάνονται παράξενα κενοί. Η ζωή όπως την ξέρατε σίγουρα αλλάζει στα 60.

Αλλά με λίγο πνεύμα και αρκετό... πάθος, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα συναρπαστική αναζήτηση. Η 73χρονη Κινέζα Ντάι Νταλί έκανε ακριβώς αυτό.

Ήταν στην ώριμη ηλικία των 65 ετών, όταν ανακάλυψε την αγάπη της για το pole dancing! Σύντομα μετά το τέλος της δουλειάς της σε ένα βιβλιοπωλείο το 2005, η Ντάι αναζητούσε τρόπους για να αποφύγει την πλήξη. Τότε ανακάλυψε τον χορό σε στύλο!

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η Ντάι πήγε για πρώτη φορά σε τάξη χορού σε στύλο όταν ήταν 65 ετών. Τότε ήταν που ερωτεύτηκε το άθλημα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Chinadaily. Είναι προφανές ότι οι μώλωπες και ο πόνος αποτελούν μέρος του ταξιδιού. Αλλά, δεν έχουν σταματήσει αυτή την εύθυμη κυρία από το να κυνηγήσει διακρίσεις στο pole dancing.

Τα βραβεία ακολούθησαν σύντομα, με αποτέλεσμα η Ντάλι να απασχολήσει τα τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ο ζήλος της για τη συγκεκριμένη μορφή χορού δεν γνωρίζει όρια. Έφτασε μάλιστα αν συμμετέχει στο reality talent show, China Got Talent.

Εμείς ας της ευχηθούμε πολύ περισσότερα χρόνια υγείας και ευτυχίας για να συνεχίσει να κάνει ό, τι αγαπά και να συνεχίσει να εμπνέει με το κουράγιο της.

Πηγή: reader.gr