Εργοστασιακό ρομπότ χάλασε και κάρφωσε πάνω σε υπάλληλο 10 καρφιά 30 πόντων (pics)

Gazzetta team
Εργοστασιακό ρομπότ χάλασε και κάρφωσε πάνω σε υπάλληλο 10 καρφιά 30 πόντων (pics)
Άγιο είχε ο 49χρονος, ο οποίος μετά από χειρουργικές επεμβάσεις βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Ακόμα και ένας λάτρης των πιο σκληρών θρίλερ, αδυνατεί να πιστέψει πως η παρακάτω φωτογραφία είναι αληθινή. Πόσω μάλλον ότι το θύμα, κατάφερε να διατηρηθεί στην ζωή...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Την προηγούμενη Τρίτη, ένας 49χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο πορσελάνης, δούλευε την βραδινή βάρδια όταν ξαφνικά, περνώντας δίπλα από ένα ρομποτικό μηχάνημα, αυτό κατέρρευσε, πέφτοντας πάνω του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καρφωθούν πάνω του 10 μεταλλικά εξαρτήματα, σαν καρφιά που είχαν μήκος 30 πόντων και διαπέρασαν το σώμα του: 4 στο δεξιό του χέρι, 1 στον δεξιό του ώμο, 1 στο στήθος και 4 στον πήχη του χεριού.

Ένα από αυτά μάλιστα, καρφώθηκε σε απόσταση ενός χιλιοστού από μία αρτηρία που τροφοδοτεί το νευρικό σύστημα, κάτι που σημαίνει οτι θα άμεσα θα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, χωρίς να προλάβει κάποιος να του προσφέρει ιατρική βοήθεια.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο της πόλης Ζχουζχου, όμως επειδή ήταν πολύ σοβαρό περιστατικό μεταφέρθηκε σε αυτό της Χιανγκγιά. Μάλιστα, λόγω των μεταλλικών αντικειμένων δεν μπόρεσε να βγάλει ακτινογραφίες.

Πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή, χωρίς ωστόσο να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.